Sahelp - Helpt de mensen in Burkina Faso zichzelf te redden

Workshop schilderen

Schilderen

27 november 2018 - 

page1image26386976

Workshop schilderen voor het goede doel!

Muzelinck organiseert in samenwerking met de Stichting Sahelp uit Oss een schilderworkshop met de Afrikaanse kunstenaar Christophe Sawadogo. Hij is een gerenommeerd kunstenaar uit Burkina Faso die internationaal exposeert. Stichting Sahelp bestaat dit jaar 40 jaar en zet zich in voor de mensen in Burkina Faso.

In deze workshop maak je kennis met de kunstenaar en neemt hij je mee in zijn wereld. Op inspirerende wijze zal hij je zijn kneepjes van het vak bijbrengen. Na afloop van de workshop neemt de kunstenaar de deelnemersmee naar de bibliotheek waar zijn eigen werken een onderdeel zijn van de expositie ’40 jaar Sahelp.’ Hij verteltover het werk. De voertaal voor zowel workshop als rondleiding is Engels.

De workshop (inclusief rondleiding door de kunstenaar) is op:vrijdag 7 december a.s. van 13:00-16:00 uur bij Muzelinck.Prijs: € 37,- (inclusief 21% BTW).

NB Deelnemers nemen eigen materiaal mee. Doek, kwasten/penselen en verf. Er zijn schildersezels aanwezig.

De bedragen die door Sahelp opgebracht worden door diverse acties zijn, worden geschonken aan naaischool Bianca Couture in Ouagadougou (Burkina Faso). Alle bedragen worden door de Wilde Ganzen nog eens verdubbeld (www.wildeganzen.nl). Een deel van de opbrengst van deze workshop gaat ook naar het naaiatelier. Op deze manier bouwt Sahelp aan een mooie toekomst voor jonge mensen!

Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op:

www.christophe-sawadogo.com

Je kunt inschrijven via onderstaande link

https://www.muzelinck.nl/cursussen/beeld/workshop-schilderen-voor-het-goede-doel/

Uiteraard staat de koffie klaar!

page1image24337920page1image24336192page1image24335616page1image26449600

Meer nieuwsberichten

CBF Keurmerk